fbpx

Showing all 8 results

ЕСНАФ премиерно ви ја претставува уметичката колекција ,,Живот”, чијa авторка е Тамара Котеска. Колекција полна со живот, инспирирана од спомени и патувања кои го одбележуваат создавањето на филм кој остави голем белег во македонската и светската кинематографија.

Секој од нас има свој животен пат и постојано носи одлуки кои не носат во различни насоки. Дури некогаш и толку далеку, колку што не можеме ни да замислиме! Кога создаваме нешто, ја внесуваме душата во процесот на креирање. Тоа е резултат на канализирање на енергијата што ја имаме во нас.

Погледнете ја колекцијата ,,Живот” на Тамара Котеска и нурнете во душата и енергијата на уникатните дела кои ги создала.

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

Dry Jasmine

$ 267.78

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

First man on earth

$ 554.68

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

Joshua Tree root lamp

$ 592.93

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

Nights in Mojave

$ 267.78

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

The classical corona

$ 267.78

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

The red heron lamp

$ 267.78

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

The Tiba Rama

$ 267.78

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

The vegan lamp

$ 267.78