Се прикажуваат сите 7 резултати

ЕСНАФ премиерно ви ја претставува уметичката колекција ,,Живот”, чијa авторка е Тамара Котеска. Колекција полна со живот, инспирирана од спомени и патувања кои го одбележуваат создавањето на филм кој остави голем белег во македонската и светската кинематографија.

Секој од нас има свој животен пат и постојано носи одлуки кои не носат во различни насоки. Дури некогаш и толку далеку, колку што не можеме ни да замислиме! Кога создаваме нешто, ја внесуваме душата во процесот на креирање. Тоа е резултат на канализирање на енергијата што ја имаме во нас.

Погледнете ја колекцијата ,,Живот” на Тамара Котеска и нурнете во душата и енергијата на уникатните дела кои ги создала.

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

First man on earth

500,00 

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

Joshua Tree root lamp

500,00 

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

Nights in Mojave

230,00 

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

The classical corona

230,00 

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

The red heron lamp

230,00 

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

The Tiba Rama

230,00 

Ексклузивна колекција Тамара Котевска

The vegan lamp

230,00