Tag Archives: подарок за роденден

ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА…

Во минатото месингот бил многу популарен и ценет метал. Неговата вредност ја надминувала и вредноста [...]

ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА…

За да се сошие машински одредена изработка, потребни се 34 секунди. Но, доколку се шие [...]

ФИЛЦ

Филцот е еден од најстарите материјали кој е познат на човекот. Станува збор за  неткаен [...]