Се прикажуваат сите 6 резултати

Со огромно задоволство ви ги претставуваме скулптурите на уметникот Јовица Мијалковиќ. Еден од најомилените професори по дизајн на европскиот универзитет, кој долги години своето знаење и искуство ги пренесуваше на своите студенти. Досега има реализирано 15 самостојни изложби во Македонија и во Дубаи, и исто така има добиено неколку награди и признанија за своите дела.

Уживајте во уникатноста на овие склуптури. Елегантни линии и дизајн кој го оплеменува просторот и совршено се вклопува во секое катче во домот.

Склуптури изработени од железо.
Заварувани, а во самиот процес на изработка не се користи индустриски отпад!

Карактеристично за овие склуптури е тоа што сите имаат по некој црвен детал и црвена точка, која што е всушност заштитен знак на авторот.

Јовица Мијалковиќ - Железни скулптури

УНИКАТНА СКЛУПТУРА ОД ЖЕЛЕЗО “ДЕВОЈКА”

105,00 

Јовица Мијалковиќ - Железни скулптури

УНИКАТНА СКЛУПТУРА ОД ЖЕЛЕЗО “МУЗИЧАР”

105,00 

Јовица Мијалковиќ - Железни скулптури

УНИКАТНА СКЛУПТУРА ОД ЖЕЛЕЗО “МУЗИЧАР”

105,00 

Јовица Мијалковиќ - Железни скулптури

УНИКАТНА СКЛУПТУРА ОД ЖЕЛЕЗО “МУЗИЧАР”

105,00