fbpx

Showing 1–12 of 82 results

Под насловот „НЕЗАПИРЛИВА“, ЕСНАФ започна иницијатива за препознавање на жените лидери кои секојдневно се издигнуваат над препреките и успеваат со нова енергија и сила да се соочат со сите предизвици. Незаприливите се наградени со подароци изработени од Елизабета Петкоска, девојка со Даунов синдром која е успешен креативец и ги продава своите дела во продавницата на ЕСНАФ.