ШТО КАЖА ЗА ЕСНАФ ПРВАТА ДАМА – ЕЛИЗАБЕТА ЃОРГИЕВСКА

Прекрасна иницијатива се надевам ќе следи огромен успех, со оглед на трудот и инспирацијата која ја вложувате.