Неколку важни информации што треба да ги знаеш за нас

1. Во Еснаф продавничката се достапни производи позади кои стојат вистински луѓе, креатори, секој еден од нив има своја лична приказна.

2. Нашата цел е да ги зајакнеме овие занаетчии на начин што ќе ги доближиме нивните изработки до вас.

3.Еснаф е достоинствено место за рачните изработки каде ги славиме различните занаети и традицијата.