ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА…

Филигранот со срма е специфичен вид на филигранска уметност препознатлив само за Македонија и слободно може да се каже дека е уникатен.

Разгледај дел од нашите изработки од срма

Филигран од срма пеперутка

Филигран од срма пеперутка