ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА…

Поради својата уникатност и комплексност техниката филигран може да се нарече и кралица на техниките за изработка на накит.

 

Разгледај дел од сребрениот накит изработен со техниката филигран:

СРЕБРЕНА ФИЛИГРАН АЛКА ГЕО МИНИМАЛ

СРЕБРЕНИ ФИЛИГРАН ОБЕТКИ

СРЕБРЕН ПРСТЕН ЛИСТ