fbpx

ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА…

Филигранот со срма е специфичен вид на филигранска уметност препознатлив само за Македонија и слободно може да се каже дека е уникатен.

Разгледај дел од нашите изработки од срма

 

МАГНЕТ СО ДЕКОРАЦИЈА ОД СРМЕН КОНЕЦ

ФИЛИГРАН ОД СРМА – СОНЧОГЛЕД